DIN HÄLSOCOACH OCH MASSÖS PÅ ÖSTERLEN!

Jag heter Caterina Rivanor och erbjuder dig som privatkund och dig med företag tjänster och produkter för en allround friskvård med flerårig yrkeserfarenhet och kompetens. Jag har en holistisk syn (helhetssyn) på hälsa och arbetar med behandlingar inom svensk klassisk massage, kostkonsultering, hälsosamtal, stresshantering, personlig träning och coaching. Jag är officiell återförsäljare för Ice Power® kylterapiprodukter för smärtlindring och för Rapsodine hudvårdsprodukter från Gunnarshögs Gård i Hammenhög samt av Region Skåne certifierad ledare för Fysisk aktivitet på Recept (FaR). För barn upp till 10 år erbjuder jag mjuk-/beröringsmassage i målsmans närvaro till ett specialpris.

Till kunder med recept på FAR (Fysisk Aktivitet på Recept) från en läkare erbjuder jag personlig träning till ett specialpris på 500 kr inkl moms (normalpris 560 kr) för 60 min. 

Nov 2017 genomgick jag en utbildning i triggerpunktsbehandling, diplomering skedde i januari 2018. Dessa tjänster erbjuder jag nu i 30 och 60 min behandlingar (läs mer under flik priser).

Massagebehandlingarna anpassar jag efter mitt hälsoformulär som fylls i tillsammans med kunden före den första behandlingen samt följandes önskemål och behov från kundens sida inom ramarna av yrkets riktlinjer.

Mina tjänster utför jag i min mottagning i Sankt Olof med adress Korreboda 51, 27745 Sankt Olof (mittemot kyrkan i byn) och i form av kundbesök direkt hemma hos kunden eller hos kundföretaget huvudsakligen i Österlen-regionen och enligt överenskommelse.

Studio C Rivanor innehar F-skattesedel, ansvars- och patientförsäkringar och är ett moms-registrerat företag. Jag välkomnar i första hand Swish-betalningar, i andra hand kontant- och e. ök. även fakturabetalningar (se under flik priser).

Varmt välkommen!

På Må Bra-mässa 161029 i Sankt Olof Medborgarhuset
Studio C Rivanor - mottagning i Sankt Olof