Jag är diplomerad friskvårdsterapeut (diplomering december 2009, Sverigehälsan i Malmö), diplomerad massör (diplomering juni 2011, Hälsoteket i Malmö) och licensierad styrketräningsinstruktör (diplomering maj 2012, Träning och Hälsa i Malmö).

Jag är även behörig testledare för det submaximala konditionstestet på cykelergometer enligt Health Profile Institute och kan erbjuda Hälsoprofilbedömningar™ HPB.

I april 2012 blev jag certifierad ledare för FaR (Fysisk aktivitet på Recept) av Region Skåne.

Sedan våren 2012 är jag officiell återförsäljare för Ice Power® - smärtlindrande produkter. Se separat flik för mer information. Sedan sommaren 2016 är jag även en officiell återförsäjare för Gunnarshögs Rapsodine hudvårdsprodukter. Se fliken härom.

Något om min bakgrund: jag har arbetat mer än 25 år som chefsassistent inom tunga industrier; utöver Sverige har jag arbetat flera år i Finland, Sverige, Danmark, Tyskland och Italien. Jag talar svenska, finska, danska, engelska, tyska och italienska. 2009 sadlade jag om helt och stormtrivs med mitt yrke och verksamhet inom friskvård och massage.