Jag är diplomerad friskvårdsterapeut (diplomering december 2009, Sverigehälsan i Malmö), diplomerad massör (diplomering juni 2011, Hälsoteket i Malmö), licensierad styrketräningsinstruktör (diplomering maj 2012, Träning och Hälsa i Malmö) och diplomerad i triggerpunktsbehandlingar (diplomering januari 2018).

Jag är även behörig testledare för det submaximala konditionstestet på cykelergometer enligt Health Profile Institute och kan erbjuda Hälsoprofilbedömningar™ HPB.

I april 2012 blev jag certifierad ledare för FaR (Fysisk aktivitet på Recept) av Region Skåne.

Sedan sommaren 2016 är jag även en officiell återförsäjare för Gunnarshögs Rapsodine hudvårdsprodukter. Se fliken härom.

Något om min bakgrund: jag har arbetat mer än 25 år som chefsassistent inom mest stora internationella industriföretag såsom bl a Sony International i Stuttgart, Pirelli i Milano, Ansaldo i Köpenhamn; utöver Sverige har jag arbetat flera år i Finland, Sverige, Danmark, Tyskland och Italien. Jag talar svenska, finska, danska, engelska, tyska och italienska. 2009 sadlade jag om helt och stormtrivs med mitt yrke och verksamhet inom friskvård och massage.

Utöver friskvård arbetar jag även inom skolan som hemspråkslärare med tjänster både i Simrishamns och Kristianstads kommuner.