Här nedan kan du se ett urval av uttalanden som nöjda kunder skrivit till mig:

 

Mats Uppvik, Kivik:

Jag har regelbundet under en längre tid fått massage för min något "knackiga" rygg. Hos Caterina känner jag mig trygg och väl omhändertagen och har blivit starkare och bättre i ryggen. Jag kan varmt rekommendera Caterina.


Eva Dahlberg, Sankt Olof:

Nu har jag hittat rätt massör som jag varmt rekommendera till alla. Man blir som en ny människa efter massagen och Caterina är jätteduktig massör, hon vet precis hur hon skall behandla olika åkommor. Man blir lätt o smidig och glad. Caterina är väldigt kunnig och välutbildad massör och om det är något som mer behöver åtgärdas som inte hon kan, rekommenderar hon en vidare till en ortoped, naprapat eller läkare som hon vet är jätteduktig. Man behöver inte vara orolig för att man ska bli felbehandlad för Caterina vet vad hon gör. Går du med smärta som inte går över och är muskulärt ta telefonen och ring till Caterina.

 

Micael Holm, Dalby:

Caterina har fungerat som coach för mig då jag har tränat för en Svensk klassiker. Hon har lagt upp träningsprogram med kondition- och styrketräning anpassat till de olika grenarna i klassikern. Hon har också hjälp mig med den mentala delen och med kostråd. Hennes kunskap och förståelse för delar och helheten har varit till väldigt stor hjälp för mig.

 

 

logga

 

Else-Britt och Alf Olle Olsson, Rörum:

Vi har fått massage av Caterina under en längre tid och är alltid mycket nöjda. Hon är kunnig och välutbildad. Bra att massagen utförs hemma i vår bostad. Vi kan varmt rekommendera Caterina.

Ewa och David Ström, Sankt Olof:

I vår familj upplever vi att massagen håller hög kvalité och vårt förtroende för Caterina Rivanor och hennes kunskap inom yrket är stort. Efter en massage på Studio Rivanor blir man som ny igen, rörlig och smidig och är man stel/har ont på ett visst ställe lyssnar Caterina in det och ger den punkten mer och djupare massage. Caterinas lyhördhet, professionalitet och genuina intresse och engagemang för sina kunder gjorde att vi bestämde oss för att två av våra pojkar skulle få pröva hennes barnmassage och deras betyg blev:

Isak 5 år: Massagen är skönare än skönt!

Anton 8 år: Massagen är superbra!

Vi föräldrar kan inte mer än att hålla med!