Som privatperson har du kanske tänkt att börja med någon typ av fysisk aktivitet eller bättre planera din träning, du kanske söker råd i ett personligt hälsosamtal, vill gå ner i vikt, lära dig hantera din stress, bättra på din målsättning eller vill starta en gruppaktivitet, t ex stavgång med mig som er ledare.

En annan gång vill du unna dig eller någon du tycker om en härlig avspänningsmassage eller en tuffare sportmassage eller rentav vill få en genomgående massagebehandling på dina ischias-, tennisarmbåge-, ländryggsmuskel- eller axel- och nackmuskelspänningsbesvär. För en tuffare, men mycket effektiv smärtlindring erbjuder jag triggerpunktsbehandlingar. För familjens minstingar erbjuder jag även avslappnande mjukmassage i målsmans närvaro.

Måhända vill du ha ett för dig individuellt skapat hemma- eller gymträningsprogram, eventuellt med stretching, konditionsträning eller styrka i fokus. Du har intresse för att lära dig intervallträning, simning eller någon annan sport - du är alltid hjärtligt välkommen att ringa mig för tidsbokning och konsultation!

Som företagare, beslutsfattare eller personalansvarig har du kanske behov av att organisera företagsmassage, pausgymnastik, gruppaktiviteter, hälsoföreläsningar eller hälsoprofilbedömningar för din personal - du är varmt välkommen att kontakta mig för presentation av mina tjänster i ett personligt samtal hos er.

För hudvård säljer jag Gunnarshögs Rapsodine produkter. Se separata flik för mer information.

All information och upplysningar om kunder behandlas konfidentiellt!

Företaget är moms-registrerat och har gällande ansvars- och patientförsäkringar.